preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Projekti  > VETPRO
VETPRO

Mobilnost nastavnika - Italija Vijest ima dokument u privitku

Autor: Đurđa Šmajgl, 18. 9. 2013. 07:55

Petnaest profesora strukovnih predmeta Poljoprivredne škole uspješno je završilo mobilnost u Italiji kao centralni dio  projekta AGREX u razdoblju od 07. travnja do 13. travnja 2013.

 Nastavnici su upotpunosti realizirali predviđene projektne ciljeve upoznavši sektore obrazovanja i gospodarstva i lokalne samouprave.

Ostvareni rezultati mobilnosti su jačanje stručnih i pedagoških kompetencija nastavnika i prijenos najboljih primjera dobre prakse u nastavni proces u Poljoprivrednoj školi.

Istovremeno boraveći u Italiji nastavnici su unaprijedili kulturološke i jezične kompetencije, bolje upoznavši kulturnu baštinu i tradicijske vrijednosti Italije.

SAB CONTACT kao partner u projekt dao je veliki doprinos u ostvarenju gore navedenih rezultata.

 [više]

Priprema agronoma za stručno usavršavanje u Italiji

Autor: Đurđa Šmajgl, 18. 3. 2013. 14:38

 

Agronomi, profesori strukovnih predmeta Poljoprivredne škole  sudjeluju u jezičnoj i kulturološkoj pripremi za mobilnost u Italiji u okviru  Leonardo da Vinci projekta mobilnosti, VETPRO, od 07. travnja do 13. travnja 2013. godine.

 [više]

 EU prijekt "AGREX"

 

Poljoprivredna škola uspješno je aplicirala na natječaja na potprogram Leonardo da Vinci aktivnost Mobilnost VETPRO– Stručnjaci u strukovno obrazovanju i osposobljavanju,sa projektom „Agricultural Education and Experience in Italy- "AGREX"

 

Cilj je projekta stručno usavršavanje 15 nastavnika/ica Poljoprivredne škole koji će u travnju 2013. godine putovati u Italiju u regiju Veneto.

Tijekom boravka nastavnici će posjetiti i obrazovne institucije regije Veneto, agroturistička gospodarstva regije Veneto, hortikulturna gospodarstva koja se bave uzgojem  cvijeća regije Veneto, tradicionalno uređene talijanske vrtove i parkove te najstariji sveučilišni botanički vrt – Orto Botanicodi Padova.

Prije same mobilnost nastavnici će sudjelovati na kulturološkim i jezičnim pripremama s ciljem da bolje upoznaju zemlju mobilnosti – Italiju.

Po završetku svi sudionici mobilnosti dobit će certifikat o sudjelovanju u projektu mobilnosti i provedbi stručne prakse u trajanju od tjedan dana, kao i o kulturološkoj i jezičnoj pripremi.

Financijska potpora projektu iznosi 27.705,00 EUR-a.

Potprogram  Leonardo da Vinci u okviru Program za cjeloživotno učenje (Lifelong Learning Programme)u Republici Hrvatskoj provodi Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU).

 

 


e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
Lista linkova je prazna
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju