2016-06-02 11:59:00

Tribina "Sunčana strana ulice"

U četvrtak, 19.05.2016. održana je tribina vršnjaka-aktivista iz Poljoprivredne škole Gjure Prejca. Nakon održanih radionica pripreme za tribinu u organizacija Ambidexter kluba  provedena je  aktivnost na temu "Ovisnosti". 

Ekipa koja je prva pronašla odgovore na svih 10 pitanja bili su učenici Poljoprivredne škole koji su tribinu i organizirali što im je bio dodatan uspjeh i zadovoljstvo. Kao nagrada, svim učenicima iz Poljoprivredne škole koji su sudjelovali u igri "Izazov protiv ovisnosti" podijeljene su promotivne majice Ambidekster kluba.

                     Tribina se pokazala uspješnom jer su učenici na zanimljiv i njima pristupačan način mogli steći nova znanja i informacije o ovisnostima te važnosti prevencije istih. Svi sudionici na kraju su iskazali zadovoljstvo aktivnošću kao i brojni učenici koji su ih promatrali i obilazili te pokazali interes za uključivanjem u ovakve i slične aktivnosti u budućnosti. Profesori su, također, pohvalili ovakvu vrstu aktivnosti i uključivanje dobrovoljaca kao vršnjaka aktivista. 

 


Poljoprivredna škola Zagreb