preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Projekt "Inovacijama do kompetencija u AgroNutritivi"

Autor: Đurđa Šmajgl, 14. 12. 2017.

Poljoprivredna škola potpisala je Ugovor za projekt „Inovacijama do kompetencija u AgroNutritivi“

Projekt financira Ministarstvo poljoprivrede u sklopu Javnog poziv srednjim školama za dodjelu bespovratnih sredstava za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja u poljoprivredi 2017.

Dana 13.12.2017. godine ravnateljica Poljoprivredne škole mr.sc. Marica Berdik potpisala je s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem Ugovor za projekt „Inovacijama do kompetencija u AgroNutritivi“. Projekt u vrijednosti od 917.448,88 kuna provodi se u partnerstvu s Prehrambeno – tehnološkom školom i trajati će osam mjeseci.

Ovim  projektom Poljoprivredna škola unaprijedit će kvalitetu praktične nastave izgradnjom  modernog laboratorij za mikropropagaciju. Učenici pod vodstvom svojih nastavnika tijekom projekta uzgajat će sadni materijal „ in vitro“  metodom koji će biti oslobođen virusa i patogenih mikrorganizama. Uzgojeni sadni materijal nastavit će uzgajati I pratiti kroz istraživački rad u školskom plasteniku i na površinama školskog vrta.

Prehrambeno - tehnološka škola također će unaprijediti kvalitetu nastave izgradnjom suvremenog laboratorija za kontrolu kvalitete hrane u kojem će se obavljati laboratorijska  analiza biljnog materijala uzgojenog u Poljoprivrednoj školi s ciljem utvrđivanja kemijskog sastava i nutritivnih vrijednosti.

Uvjereni smo da će projekt unaprijediti materijalne resurse škole, dodatno podići kvalitetu praktične nastave i tako omogućiti učenicima stjecanje relevantnih kompetencija u skladama s potrebama tržišta rada.
e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju