preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

"S bundevom u svijet snova"

Autor: Đurđa Šmajgl, 20. 10. 2016.

Na "Bučijadi" u Ivanić Gradu osvojili smo

 

I. mjesto po glasovima publike i

3. mjesto po glasovima ocjenjvačkog žirija

Od 14. do 16. listopada 2016.godine, usprkos  kišnom vremenu, održana je 12. godinu za redom turističko, gospodarsko, gastronomska manifestacija “Bučijada” u Ivanić Gradu. Bučijada  je već postala prava gastro manifestacija koju u dva dana posjeti preko 20.000 posjetitelja. Sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostalih eko-etno proizvoda, na kojem je izlagalo  preko 200 izlagača, od čega je 27 izlagača bučinog ulja, 60 OPG-a i 11 EOPG-a, bio je okosnica manifestacije, a održao  se u samom centru grada na više lokacija. No, kako bi se brojni posjetitelji dodatno zabavili, bile  su organizirane edukativne radionice i kazališne predstave, eko-dvorište s bučama za djecu, prijevoz 'buča kočijom', prikaz narodnih običaja, izložbe kolača od buča, posjet tradicijskom čardaku, a svi su mogli probati i bogatu gastronomsku ponudu uz pratnju glazbenih sastava. Na bučijadi su se proglasili i najuspješniji u nekoliko kategorija: birala se najveća , najmanja i najorginalnija buča, najljepše uređen izložbeni prostor te najljepša instalacija i skulptura od buča.

 Poljoprivredna škola Zagreb prvi puta je sudjelovala na ovoj manifestaciji i ostvarila zavidne rezultate. Instalacija od buča projektnog tima iz Poljoprivredne škole Zagreb „ S bundevom u svijet snova „ osvojila je 3.mjesto po glasovima ocjenjivačkog  žirija TZG Ivanić Grada u kategoriji za Najkreativniju i najorginalniju ideju , te 1. mjesto po glasovima publike skupivši najviše LIKE-ova na službenoj  Facebook stranici TZG-a Ivanić Grada i stranici Bučijada . Zaslužena priznanja s ovogodišnje manifestacije dobar su motiv kako  učenicima tako i nastavnicima Poljoprivredne škole Zagreb da i ubuduće razvijaju svoju kreativnost u svakodnevnom radu, prate inovacije  koje vode zanimljivim izazovima u usavršavanju vlastitog zanimanja.
 
e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju