preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Tribina "Sunčana strana ulice"

Autor: Đurđa Šmajgl, 2. 6. 2016.

U četvrtak, 19.05.2016. održana je tribina vršnjaka-aktivista iz Poljoprivredne škole Gjure Prejca. Nakon održanih radionica pripreme za tribinu u organizacija Ambidexter kluba  provedena je  aktivnost na temu "Ovisnosti". 

Ekipa koja je prva pronašla odgovore na svih 10 pitanja bili su učenici Poljoprivredne škole koji su tribinu i organizirali što im je bio dodatan uspjeh i zadovoljstvo. Kao nagrada, svim učenicima iz Poljoprivredne škole koji su sudjelovali u igri "Izazov protiv ovisnosti" podijeljene su promotivne majice Ambidekster kluba.

                     Tribina se pokazala uspješnom jer su učenici na zanimljiv i njima pristupačan način mogli steći nova znanja i informacije o ovisnostima te važnosti prevencije istih. Svi sudionici na kraju su iskazali zadovoljstvo aktivnošću kao i brojni učenici koji su ih promatrali i obilazili te pokazali interes za uključivanjem u ovakve i slične aktivnosti u budućnosti. Profesori su, također, pohvalili ovakvu vrstu aktivnosti i uključivanje dobrovoljaca kao vršnjaka aktivista. 

 
e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju