preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta u Njemačkoj

Autor: Đurđa Šmajgl, 1. 6. 2016.

Dvanaest profesora strukovnih predmeta Poljoprivredne škole uspješno je završilo mobilnost u Njemačkoj kao centralni dio  projekta „Stručno usavršavanje agronoma u Njemačkoj“, u razdoblju od 16.5. – 22.5.2016. godine.

 

Nastavnici su u potpunosti realizirali predviđene projektne ciljeve upoznavši sektore obrazovanja i gospodarstva te lokalne samouprave u Saveznoj pokrajini Hessen.

Ostvareni rezultati mobilnosti su jačanje stručnih i pedagoških kompetencija nastavnika i prijenos najboljih primjera dobre prakse u nastavni proces u Poljoprivrednoj školi.

Tijekom mobilnosti nastavnici su boravili u strukovnim školama Philipp-Holzmann-Schule i Eugen-Kaiser-Schule, Udruzi hortikulturnih tvrtki pokrajine Hessen, te na nekoliko poljoprivrednih gospodarstava u okolici Frankfurta. 

Istovremeno boraveći u Njemačkoj nastavnici su unaprijedili kulturološke i jezične kompetencije, bolje upoznavši kulturnu baštinu i tradicijske vrijednosti Njemačke.

Naš partner u projektu Hrvatski gospodarski savez u Frankfurtu dao je veliki doprinos u ostvarenju gore navedenih rezultata izvrsnom organizacijom mobilnosti.

 
e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju