preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Projekt "Stepenica više u poljoprivredi"

Autor: Đurđa Šmajgl, 2. 2. 2016.

U petak 22. siječnja 2016. godine u Poljoprivrednoj školi Zagreb predstavljen je  projekt „Stepenica više u poljoprivredi“ odobren u okviru natječaja „Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih, faza II“ iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007-2013.

Srednja škola „Arboretum Opeka“ nositelj je projekta koji je započeo u prosincu prošle godine i traje 12 mjeseci, dok je partner na projektu Poljoprivredna škola Zagreb. Projekt "Stepenica više u poljoprivredi" sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa Razvoj ljudskih potencijala 2007-2013., sheme za dodjelu bespovratnih sredstava  Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih – faza II.

Vrijednost projekta je 734.998,87 kn, od čega 698.248,93 kn ili 95% predstavlja financijsku potporu Europske Unije, u skladu s ugovorom sklopljenim s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta kao posredničkim tijelom razine 1 i Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kao posredničkim tijelom razine 2. Preostalih 36.749,94 kn financira Srednja škola “Arboretum Opeka”, odnosno Varaždinska županija.

Projekt radi na razvoju i provedbi novih programa obrazovanja odraslih: gospodarstvenik/ica u agroturizmu i proizvođač/ic i prerađivač/ica ljekovitog i aromatičnog bilja. Novi programi bit će temeljeni na znanjima, vještinama, ishodima učenja usklađenim sa zahtjevima Europske unije i Hrvatskog kvalifikacijskog okvira te standardima kvalifikacija i zanimanja. Projekt će omogućiti stvaranje kadrovskih i materijalnih uvjeta za provedbu novih programa. Projektom će se unaprijediti kompetencije strukovnih nastavnika obiju škola, a bit će kupljena i oprema neophodna za provedbu pilot programa osposobljavanja

Predstavljanju projekta nazočilli su ravnateljica  Poljoprivredne škole Zagreb mr.sc. Marica Berdik, voditeljica projekta Marina Šmidlehner dip. ing agr., viša stručna savjetnica u Agenciji za  strukovno obrazovanje Dragica Vrgoč dipl.ing.agr., voditeljica obrazovanja odraslih u Poljoprivrednoj školi Željka Tolić dipl.ing.agr., proizvođači aromatičnog i začinskog bilja Francetić, Zubak i Ferenčak te brojni profesori, novinari, djelatnici škole, učenici.

više slika možete pogledati ovdje

 
e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju