preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Predstavljeni rezultati projekta „Prigorska pripovetka“

Autor: Đurđa Šmajgl, 19. 6. 2015.

15. lipnja 2015. godine u Poljoprivrednoj školi održana je manifestacija

„Kak su sijali i kuhali naši stari"

Nakon pozdravnog govora ravnateljice mr.sc. Marice Berdik, voditelj projekta Ivica Marinić predstavio je rezultate projekta Prigorska pripovetka koji je sufinanciralo Ministarstvo turizma u okviru Javnog poziva Promocja zanimanja i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam 2015.

 Učenik Tomislav Hoferle predstavio je kuharicu „Prigorska jela moje bake“, učenica Kim Klarin predstavila je suvenir „Bakin kolač u dedinoj košarici“ dok su učenici Kristijan Košec i Luka Bobić opisali kronološki etape podizanja prigorskog tradicijskog povrtnjaka.

Morena Želja Želle, ravnateljica Muzeja Prigorje prisutnima je objasnila suradnju Muzeja Prigorje u projektu Prigorska pripovetka i iskazala spremnost za suradnjom u novim projektima Poljoprivredne škole.

Riječi pohvale i podrške projektu izrekli su i predstavnici Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih viša stručna savjetnica Dragica Vrgoč iz obrazovnog sektora Poljoprivreda, prehrana i veterina i viši stručni savjetnik Ivica Lozo iz obrazovnog sektora Turizam i ugostiteljstvo.

Projekt su medijski popratili Hrvatska televizija u emisiji Dobro jutro Hrvatska, Radio Martin, Večernji list i časopis Moj vrt.

Na agroturističkim edukativnom poligonu organizirana je degustacija tradicijskih jela Prigorja koja su pripremili učenici koristeći recepte iz kuharice „Prigorska jela moje bake“.

U privitku pogledajte prezentaciju projekta 


Priloženi dokumenti:
Prigorska_pripovetka.pdf (9.18 MB)


e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju