preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Pripreme sudionika mobilnosti

Autor: Đurđa Šmajgl, 21. 4. 2015.

U travnju mjesecu održavaju se pripreme

za 15 učenika sudionika mobilnosti.

Pedagoško – kulturološke pripreme provode ravnateljica mr.sc. Marica Berdik, projektni koordinator Ivica Marinić, prof. i Anita Salopek, profesorica u pratnji.

Cilj pedagoško – kulturoloških priprema je pripremiti učenike za mobilnosti u Padovi  i upoznati ih s školom domaćinom, projektnim aktivnostima i planiranim ishodima mobilnosti. Istovremeno učenici se upoznaju s povijesno – kulturnim znamenitostima Padove kao i karakteristikama društvenog života u Italiji.

U okviru kulturoloških priprema sudionici mobilnosti posjetili su 11. travnja 2015. godine Sajam talijanskih specijaliteta na Europskom trgu u Zagrebu u okviru gastronomske manifestaciji „Italia Fest“

Tom prigodom sudionici mobilnosti  imali su priliku na 12 izložbeno – prodajnih prostora upoznati gastronomsku ponudu dvadesetak talijanskih regija, kao što su sušene rajčice, talijanske masline i maslinovo ulje, prava mozzarella, sirevi s tartufima i pistacijem, mortadele, salame, kobasice, vina i dr.

Jezične pripreme vodi profesorica talijanskog jezika s ciljem da u okviru 30 školskih sati pripremi učenike. Učenici stječu osnovna znana talijanskog jezika koji će im omogućiti lakše obavljanje praktične nastave i komunikaciju s talijanskim učenicima i profesorima.

Pripremio Ivica Marinić, dipl. ing. agr.


Priloženi dokumenti:
pripreme.pdf (576.03 KB)


e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju