preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

Login
e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

    Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

 

Vremenska prognoza - Zagreb

 

 

   

    

     

Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 4. 2015.

Ukupno: 220829
Ovaj mjesec: 3236
Danas: 23
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan otvorenih vrata Poljoprivredne škole
Autor: Anita Hmura, 27. 4. 2017.

  Dan otvorenih vrata naše škole održan je u srijedu, 26. travnja 2017. u prostoru škole i našega vrta.
Učenici i posjetitelji mogli su vidjeti završne radove naših cvjećarki – vjenčane bukete i aranžmane te ostale cvjetne kreacije. Posebnu pažnju prisutnih plijenili su hoteli za kukce.

    Zainteresirani su mogli naučiti puno toga vezano uz uzgoj cvijeća, aromatičnog bilja, povrća i drveća.
 
Učenici završnih razreda zanimanja fitofarmaceut prezentirali su ekološki prihvatljivu zaštitu, a posjetitelji su mogli zaviriti u kokošinjac i vidjeti naše mlade kokoši Hrvatice.
 
Što je lumbrihumus i kako ga napraviti, kako projektirati okoliš agroturističkog gospodarstva ili kako izraditi projekt uređenja okućnice prezentirali su naši učenici zanimanja agroturistički tehničar.
 
 
Posjetitelji su mogli prošetati ljekovitim i aromatičnim vrtom, pogledati naš vrt s uzdignutim gredicama.
Učenici su putem plakata prezentirali piramidu prehrane.
 
 
 
 
 
Na prekrasno uređenom štandu učeničke 
zadruge Pušlek posjetitelji su mogli vidjeti  i kupiti proizvode poput meda, začinskoga bilja i pripravaka, ljekovitih likera, ukrasnih i uporabnih predmeta.
Učenici strukovne kvalifikacije Agroturistički tehničar prezentirali su domaće specijalitete koje su sami priredili u kuharskom praktikumu, a učenici kvalifikacije Agrotehničar pokazali su posjetiteljima novi roj pčela i njihove košnice.
 
Priredila: Sanja Wagmann
 




[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju