preskoči na sadržaj

Poljoprivredna škola Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

4.3. Pilot projekt – primjena modula na učenike Terenski posjet Seoskom turizmu Kezele

Autor: Anita Hmura, 26. 4. 2016.

U sklopu projektne aktivnosti 4.3. Pilot projekt članovi Radne skupine učenika i njihovi profesori 31.3.2016. godine posjetili su Seoski turizam Kezele koje se nalazi u prekrasnom mjestu Šumećani,na području općine Kloštar Ivanić.

 

Cilj ove posjete bio je pružiti učenicima mogućnost da istraže način poslovanja jednog uspješnog agroturističkog gospodarstva na području Zagrebačke županije.

Gostoljubivi domaćin gospodin Janko Kezele opisao je svoje agroturističko gospodarstvo, kronološki predstavio njegov razvoj, strukturu poljoprivredne proizvodnje kao i turističke usluge koje se pružaju gostima. Osobit naglasak bio je na važnosti poduzetničkih vještina u vođenju agroturističkog gospodarstva i dobroj organizaciji poslovanja.

Učenici su obišli cijelo gospodarstvo, prošetali Poučnom stazom Marče i upoznali se s prirodnim i kulturno-povijesnim znamenitostima ovog dijela Moslavine.

Druženje je završilo izvrsnim tradicijskom ručkom na Seoskom turizmom Kezele i razmjenom iskustava koja će učenicima biti korisna za stvaranje slike o važnosti agroturizma kao gospodarske grane važne za razvoj ruralnih prostora Republike Hrvatske.

U pratnji učenika bili su njihovi nastavnici koji mentoriraju pilotiranje modula „Menadžment u agroturizmu“ profesorica Novka Tanijer i profesor Ivica Marinić.

Više o posjeti imanju Kezele pogledajte na youtubeu Kezele AIM i pogledajte web stranicu projekta AIM

   
e-Dnevnik

        E-DNEVNIK ZA UČENIKE

   E-DNEVNIK ZA

NASTAVNIKE

Raspored zvona

NAŠI EU PROJEKTI

                                                                                      

Agroturistički inovativni menadžment

Izašao novi broj Izidora 2016/2017.god.!

 poljoprivrednaskolazg@psz.hr 

Pratite nas na youtube kanalu

Pratite nas na Facebook stranici

 

Izobrazba o pesticidima

 TEČAJ ODRŽIVE UPORABE PESTICIDA 

PRIJAVE U TIJEKU

Prijevoz učenika

 

  

  

   

    

       

     

    

    

    

linkovi
CMS za škole logo
Poljoprivredna škola Zagreb / Gjure Prejca 2, HR-10040 Zagreb / ss-poljoprivredna-zg.skole.hr / ured@ss-poljoprivredna-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju